Besplatni inspekcijski softver:
Besplatno - programski paket GOM Inspect. Molimo, ispunite upitnik

Uvodni seminari 2019:
Uvodni seminari GOM Inspect

 

 

Zatražžite prezentaciju: info@topomatika.hr

 

 

Ovlašćeni zastupnik za:

GOM optički trokoordinatni merni sistemi: 3D skeneri, fotogrametrija, analiza pomaka i deformacijaGeomagic programski paketi: reverzni inženjering, 3D modeliranje, vizualizacija, osiguranje i kontrola kvalitetaVision engineeringHegewald & Peschke kidalice

Najava događanja
   

 

   

GOM Inspect uvodni seminari / 2019.

U prostorijama Topomatike d.o.o. u Zagrebu, održžaćemo, i ove godine jednodnevne seminare o upotrebi besplatnog 3D programskog paketa GOM Inspect. Cilj seminara je da korisnici iz svih područja, RP, CAD/CAM i CAQ, nauče kako da koriste GOM Inspect za obradu poligonalnih mrežža i analizu oblika i dimenzija na 3D oblaku tačaka. Seminari se održžavaju svaki mesec.

Za informacije i prijave, molimo da posetite našše web stranice:
http://www.3d-mjerenje.com.

  GOM Inspect seminari

 

   
Arhiva vesti
   

 

   

GOM Plastics Knowledge Day 2019 / 21.03.2019.

 

Plastics Knowledge Day 2019 povezuje stručnjake iz domena industrije plastike i eksperte za optičku metrologiju na besplatnom jednodnevnom događaju, a u cilju unapređenja znanja i razmene iskustava.

Industrija plastike obezbeđuje inovativne proizvode za širok spektar primena. GOM postavlja međunarodne standarde za 3D metrologiju. Cilj ove međunarodne serije događaja jeste transfer znanja o tehnologiji optičkog 3D merenja konstruktorima i proizvođačima alata i kalupa, kao i stručnjacima za proizvodnju i kontrolu kvaliteta.

Prvu radionicu u nizu održali smo u 21. 3. 2019. u Beogradu. Sledeće radionice održaće se u Zagrebu i Ljubljani,

Sve informacije zatražžite na mail: info@topomatika.rs

  GOM Plastics Knowledge Day 2019

 

   

GOM deformacijski vebinar / 28. 6. 2018.

 

GOM deformacijski vebinar:

"ARAMIS for Materials Testing"

održan je u četvrtak, 28. juna 2018. godine, u 9 časova i 17 časova na engleskom i u 13 časova na nemačkom. Ovaj besplatni vebinar pokazao je prednosti korišćenja ARAMIS-a u mehaničkom testiranju.

Ovde možete da vidite više o GOM vebinarima. >> (HR)

Sve informacije zatražžite na mail: deformacije@topomatika.rs

  GOM webinar

 

   

IRT forum 2018 / 4. i 5. 6. 2018.

TOPOMATIKA d.o.o. sudelovala je na IRT forumu 2018 4. i 5. 6. 2018. u Portorožu u Sloveniji.

Drugi dan foruma, 5. 6. 2018. učesnici su imali priliku da saznaju više o praktičnoj primeni najnovijih 3D tehnologija i mernih sistema iz GOM-a i ostalih renomiranih proizvođača koje zastupamo u regiji.

  IRT forum

 

   

Sajam tehnike 2018. / 21. - 25. 5. 2018.

Na 62. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu "Korak u budućnost" izlagali smo nove proizvode naših partnera.

Mnoštvu posetilaca sajma predstavili smo najmodernije tehnologije renomiranih svetskih proizvođača GOM, GEOMAGIC, Hegewald & Peschke, KB PRUEFTECHNIK, WITTE i VISION ENGINEERING koje zastupamo u regiji.

  Sajam tehnike

 

   

BIAM 2018. / 24. - 27. 4. 2018.

U Zagrebu je od 24. do 27. 4. 2018. održan "BIAM - 24. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata"

U našem izložbenom prostoru u hali 8, štand 12, Zagrebačkog velesajma brojni posetioci upoznali su najmodernije sustave, merne urađaje i programska rešenja naših partnera GOM, GEOMAGIC, Hegewald & Peschke, KB PRUEFTECHNIK, WITTE i VISION ENGINEERING.

  GOM Inspect seminari

 

   

GOM webinar / 8. 3. 2018.

U četvrtak, 8. 3. 2018., u 9:00, 13:00 i 17:00 sati, održan je GOM vebinar "High-speed testing with the new, high-resolution ARAMIS SRX" o navedenim temama:.

 • Priprema merenja velike brzine
 • Prikazivanje ARAMIS SRX senzora
 • Evaluacija testa udara vrata automobila
 • Evaluacija testa udara glave pešaka

Više o vebinarima: http://www.topomatika.hr/deformacijski_seminari.html

 

 

   

Robotics Slovenia 2018 / 13. - 15. 2.2018

Na jedinstvenom sajmu iz područja robotike u regionu, Robotics Slovenia 2018, od 13. do 15. februara u Ljubljani, TOPOMATIKA d.o.o predstavili smo ATOS ScanBox 4105 za potpuno automatizovano 3D merenje i digitalizaciju i ATOS ScanPort, vodeći industrijski skener za automatizovano 3D skeniranje malih objekata. Brojne posetitelje našeg izložbenog prostora u hali A2, štand 304 ljubljanskog sajma, upoznali smo s našim proizvodima.

  Robotics

 

   

GOM međunarodna radionica / 7. 2. 2018.

 

Jednu iz serije međunarodnih radionica

"3D metrologija u livnim procesima i livnicama"

TOPOMATIKA, certifikovani GOM partner, održala je 7. 2. 2018. od 10 do 15 časova u Crowne Plaza hotelu, Vladimira Popovića 10, 11070 Beograd, Srbija.

Sledeće radionice će biti održane 21. 2. 2018. u Zagrebu i 7. 3. u Ljubljani.

Sve informacije zatražžite na mail: info@topomatika.rs

 

 

   

GOM deformacijski vebinar / 1. 2. 2018.

 

1. februara u 9.00, 13.00 i 17.00 održan je novi GOM deformacijski vebinar:

"Validacija numeričkih simulacija sa optičkom 3D metrologijom"

Učesnici ovog besplatnog vebinara imali su priliku da na engleskom ili nemačkom jeziku saznaju više o mogućnostima za validaciju rezultata numeričkih simulacija sa tačnim 3D podacima iz optičke metrologije.
Ovde možete da vidite više o GOM vebinarima. >> (HR)

Sve informacije zatražžite na mail: deformacije@topomatika.rs

  GOM webinar

 

   

GOM konferencija 2017 / 26. i 27. 9. 2017.

GOM 3D Metrology Conference 2017, međunarodni forum 3D mernih tehnologija održana je 26. i 27. 9. u Braunschweigu u Njemačkoj. GOM konferencija dala je ekskluzivni uvid u aktivnosti najboljih međunarodnih firmi. Uz dnevni program i večernja događanja omogućila su zanimljive rasprave i razgovore. Sručnjaci iz industrije na vlastitim zanimljivim primerima prikazali su mogućnosti optičkih 3D merenja. Konferencija uključuje prezentacije, primere rešenje iz industrijske prakse i tehničku izložbu koja je pokazala kako optička metrologija skraćuje razvojni ciklus i unapređuje proces proizvodnje.

 
 

Sajam tehnike 2017 / 15. - 19. 5. 2017.

Na 61. MEĐUNARODNOM SAJMU TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA (UFI) održanom od 15. do 19. maja u Beogradu, u hali 1, štand 1121, brojnim posetiocima našeg izložbenog prostora prezentovali smo najmodernije merne sisteme i programska rešenja poznatih svetskih firmi GOM, Vision Engineering, GEOMAGIC i Hegewald&Peschke koje zastupamo u regiji. Osvojili smo veliku nagradu organizatora sajma za izloženu automatizovanu mernu ćeliju ATOS ScanBox.

 

 

   

CONTROL 2017 / 9. - 12. 5. 2017.

Posetili smo i ove godine najveći specijalizovani svetski sajam obezbeđenja kvaliteta 31st Control - International trade fair for quality assuranc koji je od 9. do 12. maja održan u Štutgartu.

Naši partneri GOM, Hegewald&Peschke, KB Prüftechnik, GEOMAGIC i VISION ENGINEERING izložili su najnovije 3D tehnologije i nove proizvode koje možete pronaći i u našoj ponudi.

Ako ste propustili sajam CONTROL, javite nam se i osiguraćemo vam besplatnu ulaznicu i prezentaciju proizvoda na Sajmu tehnike u Beogradu.

 
   

FORMA TOOL 2017 / 4. do 7. 4. 2017.

Na međunarodnom Industrijskom sajmu u Celju u sklopu izložbenog prostora 3D grupe u hali K, štand 8, predstavili smo vrhunske 3D sisteme i nove optičke merne tehnologije renomiranih svetskih proizvođača GOM, Geomagic, Hegewald&Peschke i Vision Engineering koje zastupamo u regiji.

Brojni posetitelji izložbenog prostora Topomatike, uz ostale novosti iz područja 3D tehnologija, razgledali su novi GOM-ov automatizovani merni uređaj ATOS Scanbox za koji smo osvojili srebrno priznanje organizatora.

 
     

GOM deformacijski vebinar / 30. 3. 2017.

GOM-ov besplatni vebinar „2D and 3D Image Correlation in Materials and Components Testing" održan 30. 3. 2017. u 9, 13 i 17 sati, prikazao je razlike među dvodimenzionalnim i trodimenzionalnim merenjima u području ispitivanja materijala i komponenata kao i prednosti analize rezultata programom GOM Correlate.

Ovde možete videti više o GOM-ovim vebinarima. > (HR)

 

  deformacijski webinar

 

   

GOM deformacijski vebinar / 15. 3. 2017.

 

GOM deformacijski vebinar "Optical 3D Metrology in Biomechanics Testing" na engleskom i nemačkom jeziku održan je 15. marta u 9, 13 i 17 sati. Učesnici ovog besplatnog vebinara imali su priliku da saznaju više o prednostima primene optičke 3D metrologije u medicinskim i biomehaničkim testiranjima.
Ovde možete da se registrujete i da vidite više o GOM-ovim vebinarima. > (HR)

Sve informacije zatražžite na mail: deformacije@topomatika.rs

  Topomatika radionica
 

TOPOMATIKA Sheet Metal Workshop / 9. 3. 2017.

 

9. 3. 2017. organizovali smo u Zagrebu u hotelu Aristos besplatnu radionicu na temu 3D meriteljstva u procesima oblikovanja lima.

Vodeće tvrtke iz regije predočili su brojnim učesnicima radionice svoje konkretne primere iz prakse. Osim ovih iskustava korisnika, stručnjaci iz TOPOMATIKE prikazali su novosti iz 3D meriteljstva, mernih i inspekcijskih softvera.

  Topomatika radionica
 

Novi merni uređaj ATOS Capsule / 1. 2017.

Predstavljamo GOM novi precizni optički 3D merni uređaj za digitalizaciju kompletnih površina fino oblikovanih objekata koji se upotrebljava za osiguranje kvaliteta serijske proizvodnje malih i srednje velikih proizvoda. ATOS Capsule veoma precizno beleži i meri fine detalja geometrije mernih objekata. Koristi se za osiguranje kvaliteta proizvodnje kao što je kontrola prvih uzoraka u serijskoj proizvodnji zupčanika, lopatica turbina i točkova, ili medicinskoj industriji.

Zatražžite informacije o proizvodu ili prezentaciju na info@topomatika.rs

  ATOS Capsule
 

TOPOMATIKA radionice / 28. i 29. 9. 2016.

Organizovali smo besplatne radionice o primeni 3D optičkih mernih metoda u proizvodnji, ispitivanjima i u procesima livenja i kovanja kao zajedničke platforme za razvojne inženjere i stručnjake iz oblasti kontrole kvaliteta i proizvodnje.

Učesnici su mogli da vide kako vodeće kompanije iz regiona: ZAG, Cimos, Mašinski fakultet Maribor, FSB Zagreb, Mašinski fakultet Beograd, Građevinski fakultet u Osijeku i Rijeci, koriste 3D optičke merne sisteme i na taj način povećavaju isplativost proizvodnje. Tim TOPOMATIKE predstavio je novosti iz 3D metrologije kao i merni i inspekcijski softver.

Radionice su održane u Hotelu Aristos, u Zagrebu 28. i 29. 9. 2016.

  Topomatika radionice
 

60. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE 2016 / 16. do 20. 5. 2016.

Na specijalizovanom Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu prezentovali smo najnovije optičke merne sisteme i programska rešenja poznatih svetskih firmi GOM, Vision Engineering, GEOMAGIC, Hegewald&Peschke i KB Prüftechnik.

Prezentirali smo, prvi put u regiji, i GOM ARAMIS 3D kameru - novi senzor za dinamička 3D merenja koji precizno meri 3D koordinate, pomake i deformacije. 

Posetitelji izložbenog prostora Topomatike, u hali 1 sajma, od naših su eksperata saznali sve o najmodernijim 3D tehnologijama i kako one mogu da doprinesu poslovanju.

  Sajam tehnike 2016
 

GOM Vebinar - 2D korelacija slika pomoću GOM Correlate programskog paketa / 11. 5. 2016.


11. 5. 2016. u 09:00, 13:00 i17:00 sati održan je još jedan besplatni GOM vebinar na kojem je bilo reči o:

 • Vlačnom ispitivanju, niske i visoke brzine
 • Evaluaciji zone pukotine
 • Testu savijanja u tri tačke
 • Ispitivanju smicanja po ASTM standardima
 • Digitalnoj korelaciji slika velikih razmera

Učesnici su imali priliku naučiti kako 2D digitalna korelacija slika pomoću GOM correlate programskog paketa može koristiti u svakodnevnom radu .

  IRT
 

CONTROL 2016 / 26. do 29. 4. 2016.

Na najvećem specijalizovanom svetskom sajmu osiguranja kvaliteta u Štutgartu naši partneri: GOM, Hegevald & Peschke, KB Pruftechnik, Geomagic i Vision Engineering prikazali su svoja najnovija tehnološka dostignuća.

Svima zainteresovanima osigurali smo besplatnu ulaznicu i stručnu prezentaciju proizvoda iz našeg asortimana na štandu proizvođača.

  CONTROL

 

   

BIAM 2016. / 19. - 22. 4. 2016.

U Zagrebu je održan 23. međunarodni sajam alatnih mašina i alata BIAM 2016. Izlagali smo u sklopu 3D Grupe - klastera 3D tehnologija koji je i ovaj put dobio priznanje za saradnju i nastup.

Posetitelji izložbenogi prostora Topomatike u hali 8 Zagrebačkog velesajma imali su priliku upoznati novosti u optičkoj 3D metrologiji, povratnom inženjerstvo, ispitivanju materijala i komponenata kao i prisustvovati prezentaciji GOM ARAMIS 3D kamere - novog senzora za dinamička 3D merenja na površini i u diskretnim tačkama.

  BIAM 2016

 

   

Novo : ARAMIS 3D kamera / 1. 2016..

ARAMIS 3D kamera je GOM-ov novi merni uređaj kojim se unapređuje razumevanje svojstava materijala i ponašanja gotovih komponenata. Novi senzor lako se integriše sa uređajima za ispitivanje materijala i komponenata za potrebe analize deformacija nastalih usled dinamičkog opterec?enja.

 

Pogledajte više o novom mernom sistemu ARAMIS 3D kamera .

  Aramis 3D kamera 300

 

   

GOM konferencija 2015 / 21. do 24. 9. 2015.

Održana je još jedna uspešna GOM konferencija, međunarodni forum 3D mernih tehnologija koji se svake godine održava na engleskom jeziku u GOM - u , u Braunschweigu u Nemačkoj. GOM konferencija daje ekskluzivni uvid u aktivnosti najboljih međunarodnih firmi. Uz dnevni program i večernja događanja omoguc?avaju korisne rasprave i razgovore. Sručnjaci iz poznatih industrijskih firmi su na sopstvenim zanimljivim primerima prikazali moguc?nosti optičkih 3D merenja.

 

 

   

IRT forum 2015 / 8. i 9. 6. 2015.

7. industrijski forum inovacija, razvoja i tehnologija IRT 2015 održan je 8. i 9. 6. 2015. u Portorožu.

Na konkretnim primerima iz industrije i istraživačkih institucija ( CIMOS, LTH ulitku, ZAG, Steklarna Rogaška, Končar, Labud, DOK - ING, Croatia pumpe i drugi) prikazali smo iz oblasti kontrole prvih uzoraka, optimizacije CNC programa, arhiviranje alata te optičkih merenja 3D pomaka i deformacija sveobuhvatnost primene GOM optičke merne opreme od prostiranje pukotina, zavarenih konstrukcija, do deformacija zidova i delova aviona.

  IRT

 

   

FORMA TOOL 2015 / 21. do 24.4.2015.

Na specijalizovanom 13. međunarodnom sajmu alata, alatničarstva i alatnih mašina FORMA TOOL 2015 u Celju predstavili smo automatizovane sisteme ATOS Scanbox i ATOS Scanport.

Posetitelji izložbenogi prostora Topomatike d.o.o. na štandu 8 u hali K mogli su da razgledaju najmodernije vrhunske 3D sisteme i nove optičke merne tehnologije u našoj ponudi.

  FotmaTool 2013

 

   

9. GOM deformacijski vebinar/ 10.2.2015.

Deveti GOM deformacijski vebinar " Automotive Testing " održžan je 10.2.2015. u 9 i 18 sati.
Učesnici ovog besplatnog vebinara imali su priliku da saznaju više o primeni optičke 3D metrologije u testiranjima u automobilskoj industriji.
Ovde možete da vidite više o GOM-ovim vebinarima. >> (HR)

Sve informacije zatražžite na mail: deformacije@topomatika.rs

  GOM Automotive Testing vebinar
 

ATOS ScanPort / 12.2014 .

Na sajmu EUROMOLD 2014 GOM je predstavio još jednu novost u optičkoj metrologiji : ATOS ScanPort - stoni optički skener za 3D merenje i kontrolu malih objekata prečnika do 200 mm . ATOS ScanPort ima tri motorizovane i tri ručne osi. Potpuno automatizovana rotacija , nagib i linarna os omogućavaju jednostavno ponavljanje zadataka .

Zatražžite informacije o proizvodu ili prezentaciju na info@topomatika.rs

 
 

ATOS Triple Scan 16 M - najnoviji industrijski 3D skener / 11.2014.

GOM je proširio svoju seriju industrijskih 3D skenera novim modelom ATOS Triple Scan 16 M koji po skeniranju snima svakom kamerom 16 miliona mernih tačaka. Pogodan je za preciznu kontrolu kvaliteta srednjih i velikih objekata kod kojih je potrebna visoka rezolucija .

Zatražžite informacije ili prezentaciju na info@topomatika.rs

 
     

V8 uvodni vebinari/ 7.2014.

U julu je održžan niz uvodnih vebinara za upoznavanje sa V8 - novom verzijom GOM programskih paketa. Vebinari, na engleskom jeziku, održani su u 9:00 i 18:00 sati po ovom rasporedu:

 • 17. jul - V8 inspekcija
 • 24. jul - V8 analiza deformacija: GOM Inspect Professional
 • 31. jul - V8 automatizacija

Pogledajte prvi vebinar održžan 17.7.2014.>>

Sve informacije zatražžite na e-mail: deformacije@topomatika.rs

  GOM V8 softver
 

Najnovija verzija GOM programskih paketa / 7.2014.

Nova V8 verzija softver za ATOS, TRITOP, PONTOS, GOM Inspect i GOM Inspect Professional donosi niz novih mogućnosti 3D merenja i kontrole. Nove programske funkcije optimirane su i usklađene tako da zadovolje sve zahteve tržišta i potrebe kupaca. GOM-ovi registrovani korisnici koji žžele da iskoriste nove softverske mogućnosti mogu već od 18. jula 2014. ažžurirati svoju licencu putem www.gom.com.

Saznajte više o GOM V8! >> (HR)

Sve informacije zatražžite na e-mail: deformacije@topomatika.rs

  GOM V8 softver
 

GOM 6. deformacijski vebinar / 3.7.2014.

ŠŠesti GOM deformacijski vebinar "Automotive Testing" obradio je interesantne teme iz automobilske industrije. Održžan je u četvrtak 3.7.2014. u 9 i u 18 sati.

Prikazana je primena sistema ARAMIS u optimizaciji razvoja proizvodnje u automobilskoj industriji.

Ovdje možžete saznati više o GOM-ovim webinarima! >> (HR)

Sve informacije zatražžite na e-mail: deformacije@topomatika.rs

  GOM Automotive vebinar
     

Industrijski forumu IRT 2014 / 9. do 11.6.2014.

Industrijski forum inovacija, razvoja i tehnologija IRT 2014 održžan je u Portorožžu u Sloveniji od 9. do 11. 6. 2014. I ove godine izlagali smo najnovije tehnologije i proizvode poznatih svetskih proizvođača koje zastupamo: GOM , Hegewald&Peschke, Geomagic i Vision Engineering.

Matej Samec iz LTH Ulitki d.o.o. u svom izlaganju "Uporaba 3D optičnih meritev v orodjarstvu" 11.6.2014. od 10:30 do 11:00 sati prikazao je upotrebu sistema GOM ATOS Triple Scan i programa GOM Inspect.

  IRT
 

58. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE 2014 / 12. do 16.5.2014.

Specijalizovani Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća
održžan je od 12. do 16.5. u Beogradu. Topomatika je u hali 1, šštand 1120 Beogradskog sajma prezentirala najnovije optičke merne sisteme i programska rešenja. Predstavljen je, prvi put u Srbiji, najnoviji ATOS ScanBox 4105 za potpuno automatizovano merenje objekata dimenzija do 0,5 metara, opremljen najmodernijim 3D skenerom ATOS Core.

Više o 58. međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća >>

  Sajam tehnike 2014
 

CONTROL 2014 / 6. do 9.5.2014.

Na sajmu CONTROL 2014, najvećem specijalizovanom svetskom sajmu osiguranja kvaliteta održžanom u Štutgartu, posetitelji su imali priliku da upoznaju sve našše tehnologije renomiranih svetskih proizvođača GOM, GEOMAGIC, Hegewald&Peschke i VISION ENGINEERING. GOM je, uz ostale nove tehnologije, predstavio novi softverski modul PONTOS LIVE za online 3D merenje položžaja tačaka i za prostornu analizu gibanja.

Više o sajmu CONTROL 2014. >> (HR)

  GOM Inspect seminari
 

BIAM 2014 / 9. do 12.4.2012.

U Zagrebu je održžan 22. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata BIAM 2014. Izlagali smo u sklopu klastera 3D Grupa - klaster 3D tehnologija koji je treći put za redom dobio priznanje za najvišu tehnološku razinu izložžaka.

Zahvaljujemo svima koji su se odazvali našem pozivu da posete naš izložžbeni prostor u hali 8 Zagrebačkog velesajma i da pogledaju prezentaciji optičkih mernih metoda i nove automatizovane merne ćelije ATOS ScanBox.

Naše izloške možžete da vidite i na 58. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu od 12. do 16.5.2014. ili u mernom laboratoriju Topomatike u Zagrebu, Fallerovo šetalište 22.

  BIAM 2014
 

3D seminari / 1-17.10.2013.

3D grupa - klaster 3D tehnologija, lider na području primene savremenih kompjuterskih metoda u mašinstvu i industriji, u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini pripremila je seriju jednodnevnih seminara na temu "3D tehnologije u razvoju i proizvodnji".

Termini i lokacije seminara: Zagreb - 1.10.2013., Beograd - 10.10.2013., Sarajevo - 17.10.2013.

Višše o 3D seminarima na: http://www.3d-seminari.com

  3D seminari
 

ATOS Core - 3D skeniranje i inspekcija / 05.2013.

Na međunarodnom sajmu Control 2013 GOM je predstavio ATOS Core. Najnoviji član ATOS serije optičkih 3D skenera specijalizovan je za 3D skeniranje malih do srednjih objekata. Opremljen je sa oprobanim ATOS funkcijama i prednostima kao ššto su GOM stereo kamere i tehnologija plave svetlosti.

Zatražžite informacije ili prezentaciju na info@topomatika.rs

 
 

Prezentacija GOM optičkih mernih sistema u Beogradu i Novom Sadu / 23. i 24. 5.2013.

Prezentacija optičkih mernih sistema kompanije GOM iz Nemačke odžržana je u četvrtak 23. maja 2013. od 11.30 do 13.30 h na Maššinskom fakultetu u Beogradu, a u petak 24. maja od 9-11 h u Zbornici Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, u okviru naučno edukativnog skupa ETIKUM.

Dr. Nenad Drvar, predstavnik firme Topomatika d.o.o. koja je zastupnik kompanije GOM u Srbiji, prikazao je optičke merne sisteme Atos, Tritop, Aramis, Pontos i Argus, takođe i skeniranje sustavom Atos Compact Scan.

  Prezentacija Atos Compact Scan
 

Sajam tehnike 2013 / 13-17.5.2013.

57. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća (UFI) održžan je na Beogradskom sajmu od 13. do 17. maja 2013.

Topomatika d.o.o.je i ove godine na sajmu uspešno predstavila najnovije proizvode GOM, GEOMAGIC i Vision Engineering.

Posetioci sajma imali su priliku da se upoznaju sa delom našše bogate ponude, najmodernijim mernim sistemima i softverima.

  predavanje
 

Topo Upit - nova android aplikacija / 03.2013.

Od sada možžete sa bilo kog mesta isprobati kako bi izgledalo da Vam Topomatika postane pouzdan partner na projektima, i to pomoću svog mobilnog telefona (smartphone).

Topo Upit je našša besplatna android aplikacija za poručivanje 3D usluga.

Omogućuje brzo slanje upita putem android uređaja u 3 jednostavna koraka, automatski s terena u naššu kancelariju.

  Topo Upit android aplikacija
 

Uskoro višše vesti o 3D uslugama!

Poštovani

Sajt topomatika.rs je nedavno objavljen. Vrlo uskoro ćemo na ovom sajtu početi postavljati svežže vesti vezane za poslovanje u Srbiji.

Topomatika tim možže vam pomoći u vezi sa projektima iz oblasti:

 • dizajn i razvoj
 • kontrola kvaliteta proizvoda
 • konstruisanje modela, alata i kalupa
 • kopiranje delova i proizvoda
 • problemi s montažžom
 • izrada dokumentacije, arhiviranje i prezentacije
 • medicina, stomatologija, arhitektura, arheologija, vajarstvo

Ukoliko žželite da saznate višše o 3D printerima, skenerima, uslugama i najboljim praksama u digitalizaciji, javite nam se putem elekronske poššte:

info@topomatika.rs

BIAM 2012