Besplatan inspekcijski softver:
Besplatno - programski paket GOM Inspect. Molimo, ispunite upitnik

 

 

Zatražite prezentaciju: info@topomatika.rs

 

 

 

Ovlašćeni zastupnik za:
GOM optički trokoordinatni mjerni uređaji: 3D skeneri, fotogrametrija, analiza pomaka i deformacija Geomagic programski paketi: reverzno inženjerstvo, 3D modeliranje, vizuelizacija, osiguranje i kontrola kvaliteta

"Scan-to-CAD": Geomagic ® Design TM Direct (Geomagic Spark)

 

Potpuno 3D skeniranje, CAD, modelovanje, nacrti, sklopovi i PMI mogućnosti u istom, jedinstvenom programskom paketu!

Predstavljamo vam novi revolucionarni pristup projektovanju iz skeniranih podataka - Geomagic ® Design TM Direct:

 

 

Besplatno - probna verzija GEOMAGIC Spark

Geomagic Spark

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilo da ste započeli svoje dizajniranje od skeniranih podataka ili želite da ažurirate postojeći model, uz pomoć Geomagic Design Directa možete da pojednostavite i poboljšate postupak.

Isprobajte besplatno Gemagic Design Direct programski paket!
Na raspolaganju Vam je besplatna probna verzija.

Besplatna probna verzija

Geomagic Design Direct je novi dinamičan Scan-to-CAD programski paket koji omogućava korisnicima brzo 3D dizajniranje na osnovu stvarnih objekata. Sadrži snažne alate s intuitivnim korisničkim interfejsom i direktnim sposobnostima modelovanja za dostupnije dizajniranje, brži izlazak novih proizvoda na tržište, i lakšu saradnju.

Karakteristike:

 • Direktno skeniranje u Geomagic Design Direct
 • Uređivanje oblaka tačaka - brisanje, uzorkovanje...
 • Uvoz izvornih CAD formata putem dodataka SpaceClaim
 • Uređivanje mreža - popunjavanje, trimovanje brisanje i popravka
 • Inteligentni alati
 • Precizno izdvajanje površina, solida i skice iz mreže
 • Sposobnost kompletnog skiciranja i kreiranja solid modela
 • Analiza Mesh-to-solid odstupanja
 • Kreiranje 2D nacrta
 • Generisanje 3D PDFa
 • Kompatibilan sa zbirkom dodataka iz SpaceClaima (npr. fotorealistične vizualizacije, PDM, CAM...)
 • Uz neutralne formate (IGES, STEP, obj, Acis, PDF ...), interoperabilan i s nizom CAD i PLM alata.

Geomagic Design Direct dolazi na tržište kao jedini 3D softver koji kombinuje aktivni interfejs za 3D skeniranje, sposobnosti uređivanja mreža i 3D tačaka, sveobuhvatno dizajniranje, modelovanje složenih konstrukcija i kreiranje 2D nacrta u istoj kompletnoj aplikaciji.

Iako tradicionalni CAD paketi imaju mogućnost modelovanja, oni nemaju alate za obradu 3D skeniranih podataka u upotrebljive 3D modele. Međutim,ovaj programski paket omogućava funkcionalnost 3D skeniranih podataka, integrišući Geomagic naprednu tehnologiju skeniranja, razvijanu 15 godina, s direktnim sposobnostima modelovanja robusnog SpaceClaim programa, jednostavnog za korišćenje. Korisnici mogu, čak i sa delimičnim rezultatima skeniranja, u roku od nekoliko minuta da stvore tačne solid modele i sklopove, kombinovanjem skeniranih i CAD podataka u istoj aplikaciji.

Geomagic Design Direct integrisani paket uključuje obradu mreža, oblaka tačaka i CAD modelovanje u istom korisničkom interfejsu. Dizajneri mogu jednostavno da skeniraju direktno u Geomagic Design Directu ili učitaju postojeće oblake tačaka ili poligonizovane mreže. Na raspolaganju im je širok spektar automatizovanih alata za uređivanje i pretvaranje podataka u poligonizovane mreže: za uzorkovanje, smanjenje šumova, uvijanje, pojednostavljivanje mreža...

Intuitivni alati za solid modele olakšavaju kreiranje solid geometrije iz mreža, omogućujući jednostavnu ekstrakciju krivulja, površina i solida. Kreirani solid model moguće je uporediti s mrežom na kojoj se zasniva i identifikovati područja odstupanja. Odmah su dostupni 2D tehnički crteži, napomene, dimenzije... Izvoz u CAD-neutralne formate je brz i jednostavan. Ova kombinacija 3D obrade podataka i CAD funkcionalnosti katalizuje efikasnosti procesa u reverzibilnom inženjerstvu, procesu proizvodnje, izradi prototipova, dokumentovanju...

Geomagic Design Direct je idealan za inženjere i proizvođače koji dizajniraju u 3D iz postojećih objekata ili one koji trebaju završiti ili modifikovati skenirane delove. U autoindustriji, elektronskoj industriji, industrijskom dizajnu, proizvodnji robe široke potrošnje, alatničarstvu i avioindustriji, Geomagic Design Direct može da olakša komunikaciju između inženjerskih timova, pojednostavni postupke dizajniranja, te poveća pouzdanost u Scan-to-CAD operacijama.

Skeniranje i projektovanje u 3D uz Geomagic Design Direct postaje jednostavan proces. Zbog jednostavnosti upotrebe, Geomagic Design Direct alati dostupni su svima. Omogućavaju povezivanje inženjeringa i dizajna, uključujući i podatke stvarnih fizičkih objekata.

Preuzmite besplatni probni GEOMAGIC Design Direct >>

(Molimo ispunite GEOMAGIC upitnik)

Akcijska prodaja SCAN2CAD: ATOS Core + GEOMAGIC Design Direct >>

Besplatna probna verzija GEOMAGIC Spark
 
topomatika logo